ΑΠΕΡΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ


Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους της Χώρας να συμμετέχουν στην απεργία 3ης Δεκεμβρίου 2015 με κύριο αίτημα το ασφαλιστικό. Το Εργατικό Κέντρο Μήλου συμμετέχει στην απεργία και καλεί τους εργαζόμενους - μέλη του να απεργήσουν δυναμικά.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΗΛΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 12ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Με κύλιση προς τα κάτω μπορείτε να δείτε τις τέσσερις σελίδες της προκήρυξης της ΓΣΕΕ για την απεργία

Απεργία ΓΣΕΕ 12 Νοεμβρίου 2015


Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις νέες και τους νέους όλης της χώρας στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στην Αθήνα στις 11.00π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και στα κατά τόπους συλλαλητήρια των Εργατικών Κέντρων.
Η κυβέρνηση αθετώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις συνεχίζει τις πολιτικές της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης, εφαρμόζοντας ένα νέο σκληρό μνημόνιο με επαχθείς όρους, προχωρώντας σε νομοθετήματα που καταργούν κάθε παροχή και κοινωνική ασφάλεια.
Για τη ΓΣΕΕ η 24ωρη Γενική Απεργία και τα συλλαλητήρια στις 12 Νοέμβρη αποτελούν τη «μητέρα των μαχών» απέναντι στη νέα λαίλαπα μέτρων υποβάθμισης του επιπέδου διαβίωσης της Ελληνικής κοινωνίας.
Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να ανατρέψουμε τα προηγούμενα.
Όλοι και όλες μαζί αρκεί να το πιστέψουμε.
Αρκεί ο καθένας και η καθεμία από εμάς να επιλέξουμε τι είδους ασφάλεια θέλουμε.
Κοινωνική ασφάλεια ή ασφάλεια του καναπέ;
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ