Τα Α’ Αφροδίτεια 2013 διοργανώνει στη Μήλο ο Παμμηλιακός.

24022012
Αγώνες δρόμου σε άσφαλτο διοργανώνει φέτος ο Παμμηλιακός με την ονομασία «Α’ Αφροδίτεια 2013». Οι αγώνες ασφάλτινου δρόμου θα διεξαχθούν στον Αδάμαντα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Ηρώον την Κυριακή 17η Μαρτίου 2013 από τις 8.45 μέχρι 11.30 το πρωί.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στα γραφεία του συλλόγου, αλλά και μέσω φαξ στο 22 870 21 844, υπογράφοντας οι ενδιαφερόμενοι το σχετικό έντυπο που υπάρχει μαζί με την υπεύθυνη δήλωση μέχρι και την 27η Φεβρουαρίου 2013 τις ημέρες Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή και από ώρες 18:00-20:00.  
Τέσσερα (4) έπαθλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, ενώ στους αθλητές όλων των κατηγοριών θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα.
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου θα λάβει χώρα συγκέντρωση στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου όλων των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες όπου από τον γυμναστή του Παμμηλιακού κύριο Ιάκωβο Καβαλιέρο θα δοθούν λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του αγώνα.

Συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Μήλου στην απεργία της 20.02.2013

Pasted Graphic 1
Συνάδελφοι, το ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων, η ΓΣΣΕ, κήρυξε απεργία
  • για την άμεση κατάργηση όλων των αποτυχημένων πολιτικών που έγιναν από τεχνοκράτες και πολιτικούς των δανειστών και εκτόξευσαν την ανεργία στο 27%, και οδηγούν τους μισθούς και τις συντάξεις σε επίπεδα φτώχειας και πείνας,
  • ενάντια στις επιτάξεις που καταργούν στην πράξη τον θεσμό της απεργίας,
  • ενάντια στην ποινικοποίηση και την φτωχοποίηση των απεργών.

Απαιτούμε,

  • υπογραφή και εφαρμογή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
  • ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας και ανακούφισης όλων των πληγέντων από την αποτυχημένη πολιτική των μνημονίων.

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Μήλου καλύπτει την απεργία, καλεί τα μέλη και μη μέλη των πρωτοβάθμιων σωματείων να συμμετάσχουν, και τους υπενθυμίζει ότι :

Η απεργία δεν στοχεύει σε όσους εργοδότες δραστηριοποιούνται στη Μήλο και δεν έχουν στραφεί ενάντια στο βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, αλλά στοχεύει στους εργοδότες και πολιτικούς των κυβερνήσεων που στρέφονται κατά των εργαζομένων αυξάνοντας την ανεργία και μειώνοντας τις αποδοχές, ενάντια στην πολιτική που βυθίζει τους εργαζόμενους σε φτώχεια και πείνα.

Καλούμε σε συμμετοχή στην απεργία και εκείνους τους εργαζόμενους που νοιώθουν ότι δεν θίγονται οι αποδοχές τους και δεν απειλούνται από την ανεργία, υπενθυμίζοντάς τους ότι η κρίση συνεχίζεται και αργά ή γρήγορα θα θίξει όλους τους εργαζόμενους.

Σας καλούμε σε συζήτηση – συνάντηση την Τρίτη 19.02.2013 στις 7μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου για να σας ενημερώσουμε για τις επαφές που είχαμε με εργοδότες του νησιού.

Η απεργία ξεκινάει την Τρίτη 19.02.2013 στις 10 μμ και τελειώνει την Τετάρτη 20.02.2013 στις 10 το βράδυ.

Κοπή πίτας απο το Σωματείο Συνταξιούχων Μήλου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Μήλου όπως αυτή υλοποιήθηκε στις 03 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μήλου.

Pasted Graphic

Pasted Graphic 1

Pasted Graphic 2

Pasted Graphic 3

Νέο ΔΣ στο Σωματείο Χειριστών Μήλου

03022013
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Χειριστών Μήλου έχει ως εξής :

Πρόεδρος : Τούρλος Παναγιώτης του Σαράντου

Αντιπρόεδρος : Γενναδόπουλος Σταμάτης του Γεωργίου

Γ. Γραμματέας : Ψαθάς Νικόλαος του Γεωργίου

Ταμίας : Πουλάκης Σταμάτης του Αντωνίου

Μέλος : Μαυρογιάννης Γεώργιος του Ευαγγέλου